Artikler

Derfor er vi med som partnere i Investormatch

Årets første Investormatch går av stabelen 29. mars. ÅKP har med seg et stjernelag av samarbeidspartnere. Her forteller de om bakgrunnen for engasjementet sitt.

Investormatch er tilbake i en enda hvassere form

En av Norges viktigste koblingsarenaer for vekstbedrifter og investeringskapital er tilbake for fjerde gang. Denne gangen i en enda hvassere form. For å imøtekomme kundene sitt behov blir det nå Investormatch to ganger i året.

Brønnbåtpionéren

Roger Halsebakk startet med brønnbåtvirksomhet på 80-tallet og har bygget opp Sølvtrans til å bli verdens største brønnbåtrederi. Han investerer nå aktivt i nye vekstområder.

Vokser på nett

Nettbaserte tjenester er i vinden som aldri før. Gründer Jan Tore Holen har de siste årene bygget opp Conta Group som leverer regnskapstjenester på nett. Nylig fikk de investor Erik Must med på laget.

- En suksess

ÅKP og Nordea etablerte i år en ny møteplass for investorer og vekstselskaper. Investormatch kobler noen av de mest fremoverlente investormiljøene på Sunnmøre med innovative vekstbedrifter som søker kapital.

Satser på hav, helse og teknologi

Etter salget av familerederiet dro milliardærekteparet til Silicon Valley for å lære mer om tech-selskaper. Nå bruker de investormakten til å fremme mangfold i næringslivet.