Hånes-bilde-lite.jpg
Christoffer Hånes.


– Nordea ønsker å bidra til å skape en arena som kobler vekstbedrifter og investormiljøer sammen. Som Nordens største kapitalforvalter ser vi klart behovet blant flere av våre kunder. For å muliggjøre dette best mulig ønsker vi å samarbeide med ÅKP tett fremover, sier Christoffer Hånes hos hovedsamarbeidspartner Nordea.Ny samarbeidspartner av året er Alliance Venture Capital. Arne Tonning hos Alliance sier dette om hvorfor investeringsselskapet har blitt med på Investormatch:

23_06_Alliance_Arne_bio-lite.jpg
Arne Tonning.


– Som aktiv tech-investor er det viktig å være der det skjer for å treffe flinke gründere og andre investorer - både for å identifisere nye muligheter og bygge relasjoner for samarbeid. Det skjer mye på Nordvestlandet og Investormatch har vist seg som en effektiv arena for å få oversikt og etablere kontakt. 
Mangeårig samarbeidspartner er rådgivning- og revisjonsselskapet BDO. Øyvind André Akslen mener samarbeidet med Investormatch kan hjelpe BDOs kunder med å nå målene sine:

Øyvind Andr__ Akslen-lite.jpg
Øyvind André Akslen.
– Vi i BDO tror at vi har en unik nærhet til, og forståelse for, lokalt samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss for at gründere og investorer skal nå målene sine. Nettopp dette er grunnen til at vi er samarbeidspartner i Investormatch.


Også Converto er mangeårig samarbeidspartner for Investormatch. Ny kontaktperson av året er Linn Aasestrand, som sier dette om hvorfor rådgivingsselskapet vil være med: 

Converto_Linn-Aasestrand_lite.jpg
Linn Aasestrand.

– Vi i Converto er tett på næringslivet og tilbyr rådgivning til selskaper i ulike livsfaser. I Investormatch møter vi spennende selskaper som ofte trenger kapital for å vokse, noe vi ønsker å bidra med råd til. Som samarbeidspartner til Investormatch er vi med på å skape en viktig arena for nettverksbygging og verdiskapning.